top of page

SOBRE NOSALTRES

Cafè la Brasilera
Torrefactors a Andorra des de 1947

Benvinguts a Cafè la Brasilera, una tradició amb més de set dècades d'història que es remunta a l'any 1947.

 

Va ser el meu avi qui va encendre la flama d'aquest somni, portant cafè verd a Andorra i torrant-lo amb passió. Des de llavors, la nostra família ha sigut el cor i ànima d'aquesta empresa, passant el testimoni de generació en generació.

 

Amb el temps, el paisatge andorrà va experimentar canvis notables, i nosaltres també vam evolucionar per adaptar-nos als nous temps. En una època en què el turisme a Andorra es consolidava i les exigències del mercat creixien, el meu pare va prendre les regnes, establint un lligam fort entre Cafè la Brasilera i l'experiència gastronòmica a la regió.

Quan jo, vaig agafar les regnes, vaig percebre l'afany de destacar en un mercat del cafè cada cop més competitiu. Va ser llavors quan vam decidir donar un pas endavant, impulsats per la idea de perfeccionar-nos i oferir un producte que reflectís la nostra passió i dedicació. Ens vam comprometre a ser pioners en la qualitat i l'exclusivitat, invertint en tecnologia punta, maquinària innovadora i una formació exhaustiva per al nostre equip.

El resultat d'aquesta evolució és el nostre producte premium, un cafè que no només reflecteix la nostra història, sinó també la nostra dedicació a proporcionar una experiència única. Estem decidits a oferir a tothom la oportunitat d'assaborir la qualitat d'Andorra, i per això llancem un nou projecte amb l'objectiu de portar el nostre cafè a moltes més llars del país.

Us convidem a formar part d'aquest viatge, on la passió per la qualitat es fusiona amb la riquesa de la tradició. Descobreix Cafè la Brasilera i gaudeix d'una experiència única, un cafè que trascendeix el temps i et transporta a la riquesa de la nostra història.

 

Benvinguts al nostre món, on cada tassa és una celebració de l'amor pel cafè i l'esperit d'Andorra.

bottom of page